Masan sauna ti 13.6.2017
FBSK Helsingin osaston legendaarinen saunapäivä on täällä taas! Karvisen Matin luotsaama Saunan Rauha kutsuu meitä viettämään rentoa päivää hyvässä seurassa syöden, juoden ja saunoen. http://www.saunanrauha.fi/

Tänä vuonna olemme saaneet mukaan myös useita edustajia, joten luvassa on tutustumista myös monenlaisiin tuotteisiin. Mukana ovat Solera, PRF; Interbrands ja Finlandia! Ja mikä parasta, pääsemme myös viettämään päivää ko. agentuurien edustajien kanssa!

Omavastuu tänä vuonna on 10 euroa, joka tulee maksaa FBSK HeOs:n tilille viimeistään 9.6. Tällä maksulla kuittaamme osan yhteiskuljetuksen sekä päivän kuluista. Merkitse saajaksi FBSK/Helsingin osasto, tilinumero on FI11 2179 1800 0069 17. Viitteeksi "Masan sauna / [oma nimesi]".

Päivään mahtuu mukaan 25 nopeinta. Paikat täytetään maksusuoritusten mukaisessa järjestyksessä. Varmistathan siis paikkasi samantien ja kuittaat osallistumismaksun. :)


Ilmoittautumiset tällä lomakkeella viimeistään torstaina 8.6. Kiitos!

  • No labels

F.B.S.K.:n (Suomen Baarimestarien ja Kannattajien Kerho ry) virallinen verkkosivu.