Greta Grönholm ehdokkaaksi The International Bartenders Association (IBA) puheenjohtajaksi

 

Greta Grönholm ehdokkaaksi The International Bartenders Association (IBA) puheenjohtajan paikalle!

Suomen Baarimestareiden ja Kannattajien Kerho ry eli FBSK ylpeänä ehdottaa puheenjohtajamme Greta Grönholmia ehdokkaaksi kansainvälisen baarimestariliiton eli The International Bartenders Association (IBA) puheenjohtajan paikalle kautena 2021-23.
Useat baarimestarit sekä Suomessa että kansainvälisesti ovat ehdottaneet Grönholmia tämän vuoden aikana, tuntien Grönholmin intohimon alaa kohtaa ja hänen tehokkuutensa asioiden ajamisessa.

Greta Grönholm on työskennellyt suomalaisessa baarimestarimaailmassa yli kahdenkymmenen vuoden ajan, toiminut FBSK:n hallituksen jäsenenä yli kymmenen vuotta ja yhdistyksen puheenjohtajana nyt kolmisen vuotta. Grönholm on hallitustyössään ollut aktiivinen niin kotimaassa kuin kansainvälisissä yhteyksissä, toimien kaikkien baarimestareiden ja alan sidosryhmien parhaaksi. Hän on Suomen ensimmäinen naispuolinen puheenjohtaja FBSK:ssa ja IBA:n maailmanmestari.

Grönholmin löytää edelleen päivittäin työssään baarimestarina tiskin takana, ja kiinnostus alaan kohtaan on edelleen kova. Hän työskentelee ravintola-alan yrittäjänä, joten Grönholmilla on hyvä kontaktipinta myös ravintolaelämän päivittäiseen kaupalliseen maailmaan.

Grönholm on ollut oleellinen osa FBSK:n toimintaa ja hän on uudistanut yhdistystä niin sisältä kuin ulkoa, toimien myös sen vahvana keulakuvana sidosryhmiin, mediaan, poliittiseen päätöksentekoon ja alalle. Kannustamme vahvasti valitsemaan Grönholmin ensimmäiseksi naispuoliseksi IBA:n puheenjohtajaksi.

On ilomme ja kunniamme ehdottaa intohimoista baarimestaria, vahvaa johtajaa, suomalaisen baarielämän edustajaa ja työlleen omistautunutta FBSK:n puheenjohtaja Greta Grönholmia IBA:n puheenjohtajan tehtävään.

Suomen Baarimestarien ja Kannattajien Kerho ry:n (FBSK) Hallitus

Announcement!

F.B.S.K. is proud to announce that we have nominated our president Greta Grönholm to apply for the position of the president of International Bartenders Association - IBA for season 2021-2023.

During Covid-19 F.B.S.K has received several requests from bartenders not just within Finland but from our friends around the world, to nominate Greta Grönholm for this honorable position.
For 20 years Greta Grönholm has been part of Finnish bartender scene, worked as a board member for almost 10 years and been our president for 3 years.

Greta Grönholm has proven herself more than capable. Not just was she the first female president of F.B.S.K , she is a former world champion, business owner and still working behind the bar. Should she become new president and first female president of IBA, there is no doubt all what she has done for F.B.S.K.

It is our great privilege and honour to nominate Greta Grönholm, passionated bartender, strong leader and a beacon within our industry to this position.

From all FBSK and the finish bartenders we wish you the best of luck!

/Board of F.B.S.K.

  • No labels

F.B.S.K.:n (Suomen Baarimestarien ja Kannattajien Kerho ry) virallinen verkkosivu.